Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemod III

Vemod,
du låter saker förstöra dig
Kom,
gå en runda med mig
Som du och jag alltid borde gjort,
under varandras vingar,
innan den här helvetesvärlden tar oss alla




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-07 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP