Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dikt tretioett

Mörker runt
Mörker i
I mörkret syns hindren skymma fönstret
Gryningen lyfter på skuggorna
Det syns ett ljus, ett hopp
Mörkret är starkt, men inte starkast
Nu gryr det
Hindret för fönstret gick att dra ifrån
Ljuset är efterlängtat, läkande
Hur länge stannar du denna gång?




Fri vers (Fri form) av FridaBref
Läst 345 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-25 16:30



Bookmark and Share


  Gin83
Jättefin
Ett vackert uttryck
Väcker tankar ochh är väldigt målande
Mycket bra
2017-04-28

    ej medlem längre
Läste din presentation, trevligt att du började skriva så vi fick ta del av dina alster.
2017-04-25
  > Nästa text
< Föregående

FridaBref
FridaBref