Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gung

En lavendelstjälk är lång och rak, högst upp finns lila blommor, fyllda med doft och humlegodis
En humlekropp är tung
Det gungar när humlan envist tar för sig av det goda
Doften och surret når mina sinnen
Min plats är granne med solvarmt, gungande, doftande, lila humlegodis




Fri vers (Fri form) av FridaBref
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-28 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaBref
FridaBref