Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt bränsle

Du är min igångsättare
mitt bränsle
min avkoppling
min tröst

Det är bara du som ger mig
det lilla extra
Ja, faktiskt bara du
När du är här
hamnar allt på sin plats
min kära kaffestund

Du kickar igång allt som
måste vara på
och slår av
allt som gnisslar och stör




Fri vers av Felicia L VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-12 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Felicia L VIP