Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har en del att lära av katter.


Liksom en katt

Liksom en katt
betraktar sin omvärld
lugnt tyst
Aktiv närhelst den vill
kan och orkar
ska jag betrakta min värld
uppmärksamt lyhört

Som en katt bryr jag mig
endast om det som fångar mig
om dem som jag gillar

Som varje katt gör
går jag min egen väg




Fri vers av Felicia L VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-25 19:54



Bookmark and Share


    Bosseg02
Denna tyckte jag mycket om, tack för skön läsning
2023-08-25

  Spiken VIP
Vackert och tänkvärt skrivet.
2023-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Felicia L VIP