Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Esther och färgerna


Som om allting håller andan står tiden stilla precis innan det första penseldraget över duken. Hon låter penseln tala, viska, sjunga, skratta och dansa. Hennes motiv läcker i strida strömmar och formar mönster som säger något om hennes jag. De som känner henne vet inte allt och de som tror att de känner henne vet ingenting. Hon är som ett abstrakt konstverk som det finns olika meningar om. Hon står där med penseln i sin hand och formger en en yta för att hon vill och kan.

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Elaine.S VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-08-18 01:06



Bookmark and Share


  animan VIP
Tänk att en pensel kan ha så många sätt att uttrycka sig på! Men det beror väl också på vem som håller i den. Fint hur texten beskriver Esther, inte konkret, utan flytande som en akvarell.
2023-08-18

  Koloristen
Grande!
2023-08-18

  Larz Gustafsson VIP
"Hon är som ett abstrakt konstverk som det finns olika meningar om."

Fantastisk strof! Diggar den djupt.
2023-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP