Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måne över morgon i april


Så tidigt att kylan biter sig fast trots att
de nyligen sopade trottoarerna väntat vår.
Så hänger den där alldeles aprikost på sin
himlaplats som för att försäkra människan 
om att tiden inte är ur led. En topping av 
diverse kvitter förankrar sig över nejden
och människan, som tänker tack och lov.
Det finns hopp. 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-04-25 06:31



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fin månbetraktelse!
2024-04-25

  animan VIP
hänger aprikost - en läcker liknelse!
2024-04-25

  Larz Gustafsson VIP
Ja! Underbart!
2024-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP