Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med stolt förmedlan


Hon kunde med lätthet kallats dansant 
för hon hade lärt sig att följa. 

Nu är hon stolt och taktlös. 





Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-24 15:20



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Sista raden signalerar självständighet. Kanske också tillsammans med ett och annat klavertramp? Rolig ordlek!
2024-04-25

  Larz Gustafsson VIP
Det finns en annan betydelse, Animan.

2024-04-24

  animan VIP
Att inte dansa efter någon annans pipa …
2024-04-24

  Larz Gustafsson VIP
Jag har aldrig upplevt dig som taktlös.
Au contraire.
2024-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP