Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är något med dig

Där går du
Jag känner igen dig på långt håll
Det är något med ditt rörelsemönster
eller kanske bara känslan av att din energi närmar sig min
som magneter
Du har inte sett mig ännu
Jag vill springa mot dig
som i en dålig film
men tvingar benen att stå kvar
För varje steg du tar
bultar mitt hjärta hårdare
Det är något med ditt leende
som tinar novemberkylan och gör mig mjuk och tramsig
Nu är du här
Du tar mig i din famn
och vi är hela världen




Fri vers av Tveklöst tveksam
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-21 14:13



Bookmark and Share


  Minkki VIP
att läsa orden är som att se en bra film
2023-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Tveklöst tveksam