Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den enes bröd

Ljuset vinner sakta mark
fem minuter längre
varje dag

Sargad blöder vintern kalla pölar
isen gnäller och klagar
mörkret flyr

Våren väntar otålig runt hörnet
redo att sätta in dödsstöten
föda liv

Så går tidens dragkamp
ännu ett varv i omlopp
runt solen




Fri vers (Fri form) av Tveklöst tveksam
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-04 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tveklöst tveksam