Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vill jag bli som en sten

Så vill jag bli

som en sten,
som vare sig den är
rund eller grovhuggen
liten eller stor,
slät eller skrovlig
är perfekt
alldeles just som den är,
eftersom den inte kommit på tanken
att ifrågasätta sin existens eller sitt egenvärde,
utan bara tycks vara helt
nöjd
just så
i sin
stenperfektion

Så vill jag bli




Fri vers (Fri form) av Tveklöst tveksam
Läst 42 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-08 14:27



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Vilsamt det låter. Låt oss alla försöka: Stendagen:)
2024-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Tveklöst tveksam