Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver hjälp att bli hjälpt

Farligt nära kanten
avgrundsdjupet nedan
all min kraft går åt för att inte
du ska falla
ned i mörkret
och dra mig med
krossas mot gatan
men det vore skönt
att bara vila lite

Och så hjälparna med
tusen tider och telefonsamtal
frågor och formulär
utredningar och utsträckta händer
så välmenande och omöjliga
att ta emot
när mitt enda fokus är att
balansera
den här sekunden
och nästa
och nästa




Fri vers (Fri form) av Tveklöst tveksam
Läst 101 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-12-15 18:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
låter som en amöba. hej - gud svarar i nästa andetag - endast privata svar - kulisskurtis............
2023-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Tveklöst tveksam