Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hos smeden

Jag vet ju hur det brukar bränna
hetta, bulta, stål i hjärta
Vet hur du kan få mig känna
sätta färg på gammal svärta

Men nu ids jag inte smidas
hamras ut så tunt det går
orkar inte glödgad vridas
kylas ned med nya sår

Låt mig vila, det är viktigt
värm mig stilla vid din härd
smid mig varligt, vrid försiktigt
vägen dit är mödan värd




Bunden vers (Rim) av Tveklöst tveksam
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-16 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tveklöst tveksam