Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till mamma, vars kärlek liknas vid solens värme och havets fria flöde. Dikten utforskar ömhet, trygghet och glädjen i mammans närvaro.


Mamma

I mjuka skuggor av minnen står,
en kvinna stark, i ljus och vår.
Mamma, hjärtats eviga sång,
i varje steg, där kärlek går lång.

Ett leende som solens värme,
trygghet som aldrig känner särskiljande term.
I varje ögonblick av natt och dag,
din kärlek står, som en oändlig saga.

I ditt skratt dansar livets melodi,
en ömhet djup, som havets flöde fri.
Mamma, du är rosen i trädgården min,
din kärlek är mitt hjärta, mitt hem, min skin.




Fri vers (Fri form) av Skrift av Vinden
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-18 01:10



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
En underbar hyllning till en älskad mamma, allt vad hon står för. Du målar en vacker akvarell med din pensel.
2023-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Skrift av Vinden