Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten hyllar en långvarig kärleksrelation med Michelle, där skratt, tårar och gemensam resa formar en stjärnklar kärlek. Michelles soliga leende skapar en värld där kärleken är charmen. Hand i hand på livets väg, känns kärleken klar och evig.


Där Kärleken Blomstrar

Genom ögonblick av skratt och tårar,
vår resa tillsammans, som stjärnklara par.
Hennes leende som solen varm,
skapar en värld där kärleken är vår charm.

På livets väg, hand i hand vi går,
i varje annatag, känns kärleken klar.
Michelle, min ängel, mitt hjärta, min ro,
till evigheten, vår kärlek ska gro.




Fri vers (Fri form) av Skrift av Vinden
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-18 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrift av Vinden