Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten hyllar lillebrodern. Den framhäver lillebroderns roande, lojala, och omtänksamma natur, samt delandet av minnen. Lillebrodern beskrivs som min bästa vän vilket han är! <3


Lillebror, Min Bästa Vän

I en värld av minnen,
där tiden går fort,
Lillebror, min vän,
idag är han 30 år.

Ett skratt som solsken,
ett hjärta så stort,
Roande, lojal, och omtänksam.

Vi delar minnen och skapar fler,
Genom glädje och sorg, i varje väder.
Så högt i mina ögon, en broder så fin,
Lillebror, min bästa vän, ett band utan slut.

Runt omkring honom, en aura av snillrikhet,
En bror, en kamrat, hans närvaro är verkligt rik.
Med glimten i ögat och skämt på läpp,
Han är min bästa vän, min förtrogna skepp.




Fri vers (Fri form) av Skrift av Vinden
Läst 96 gånger
Publicerad 2023-12-18 03:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrift av Vinden