Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten utforskar förlorad kärlek, svekets atmosfär, och en tomhet som liknas vid en sömnig scen i mörkrets sken.


Skuggornas Svek

I en skuggig dans av svek och natt, Där kärleken förloras, som en tystnadens skatt. Orden av förtroende, en dröm så falsk, I tystnadens famn, där hoppet blir kall. Du påstår kärlek, men i mörkrets sken, Din närvaro tom, som vinden i en scen.
Nät av löften, i ljusets klara sken, Ditt hjärta trött, som en sömnig scen.




Fri vers (Fri form) av Skrift av Vinden
Läst 84 gånger
Publicerad 2023-12-23 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrift av Vinden