Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havskärlek

Du sa att mina ögon är blåa som vatten
Vatten som färdas över sand
Och du sa att jag är vacker
Vacker som snäckorna på havets strand




Bunden vers av Diselmannen
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-11 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diselmannen

Mina favoriter
Maskrosbarn