Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skjuten spegel

En pistol i din hand, riktad mot min panna
Skjut mig nu, det är för sent för att stanna
En flod under dina ögon, en öken under mina
Skjut mig nu medans mina ögon fortfarande är fina
Vad finns kvar? Gör det kvickt
Tvinga mig inte att skriva en fånig dikt
Jag hatar dig om du inte skjuter mig nu
Gör det innan jag sliter dig itu
Vad väntar du på? Skrämmer jag dig?
Gör mig en tjänst och skjut mig

Ett skott och en skjuten spegel
I mitt huvud vann jag i regel




Bunden vers (Rim) av Diselmannen
Läst 22 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-07 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diselmannen

Mina favoriter
Maskrosbarn