Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läder och päls

Jag är klädd i läder och hon i päls

Hon kommer aldrig älska mig för jag är sliten
Och om Gud gjorde barnen skulle hon var favoriten
Hon är en prinsessa men i mångas sagor är jag banditen

Och hon kommer aldrig älska mig för jag är klädd i läder och hon i päls




Bunden vers av Diselmannen
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-14 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diselmannen

Mina favoriter
Maskrosbarn