Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlor på livets tråd

 

 

Har många pärlor på livets tråd

de flesta är ljusa
glänsande
runda och lena

några är mörka
glanslösa
kantiga och sträva

varje pärla är delar av en helhet
mitt liv så här långt

oavsett hur kommande pärlor ser ut
vill jag ha fler
innan tråden brister

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2024-02-12 09:49



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Måhända kommer även nån av de mer glanslösa sidorna smått skimra,
sett genom en annan dager.

2024-02-16

  Eva Helene VIP
Vackert om livet i dess olika skiften.
2024-02-13

    Max Poisé
Ja jösses… det blir några pärlor av din pärla!
2024-02-12

  Anya VIP
Fin allegori om livet och dess erfarenheter, händelser och skeenden.
2024-02-12

  Olof Lagerhorn VIP
En originell tanke att se livets olika
skeden som pärlor.
2024-02-12

  Öknens Ros VIP
Livet likt pärlor har olika nyanser, en del ljusa, en del mörkare, beroende på de erfarenheter vi bär med oss.
2024-02-12

  Maria Sundelin VIP
Livets påverkan ger oss många former
Kramar
2024-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP