Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från delar till en helhet

 

 

Med öppna ögon

såg jag bara fragment

 

när jag blundade

såg jag hela bilden

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2024-05-03 10:06



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Själen inre vishet ~
så fint beskrivet…
2024-05-06

  Susen VIP
Att lyssna och se från insidan. Fint
2024-05-05

  Blomma-Stjärna VIP
Bra där - det är som talesättet "vänta lite med att ta ett beslut - låt oss sova på saken först!"
2024-05-04

    Lena Staaf VIP
Lugnet och koncentrationen vid de stängda ögonen var vad som behövdes.
2024-05-03

  Öknens Ros VIP
Den inre synen vidgar perspektivet.
2024-05-03

  överlevaren VIP
En inre syn som ger perspektiv….

2024-05-03

  Leif Daniel Isaksson VIP
Att stänga, då öppnas det.
2024-05-03

  BenGust VIP
Enstaka detaljer kan dominera.
Med stängd blick ser man vidden.
2024-05-03

  Maria Sundelin VIP
Nya perspektiv ger nya bilder
Kramar
2024-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP