Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

 

 

Utan dina andetag

skulle luften stå stilla

bli unken och kvalmig

och tung att andas




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2024-05-06 09:11



Bookmark and Share


  BenGust VIP
En bild av liv.
2024-05-19

  Eva Helene VIP
Vacker kärleksförklaring.

2024-05-14

  Öknens Ros VIP
Kärlekens små vindpustar doftar gott.
2024-05-07

  Leif Daniel Isaksson VIP
det för gott när hon andas
2024-05-06

  Olof Lagerhorn VIP
En bild som öppnar upp och
visar på den rymd som är
i ett andetag.
2024-05-06

  Maria Sundelin VIP
Fin tanke
Kramar
2024-05-06

  Sparvögat VIP
Vackert tecknat ~ kärlekens andetag…
2024-05-06

  ULJO
Så kärleksfullt.

2024-05-06

  Blomma-Stjärna VIP
å, så fint om den livsnödvändiga närheten till en annan människa!
2024-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP