Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från förnekelse till acceptans

 

 

 

Den skyddande rustningen

rämnade i fogarna

bit för bit ramlade av

tills jag stod naken och sårbar

i verkligheten

och motvilligt

tvingades börja bearbeta

det känslorna förnekat




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-02-21 10:20



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Den skyddande rustningen
kan också vara tung att bära.
Bearbetning leder ofta till
positiv förändring även om själva
processen kan vara smärtsam.
2024-02-22

  Mats Edin VIP
Snygg ritning på/till livet
2024-02-22

  Anya VIP
Den där rustningen känns igen och även när den rämnar. Gillar verkligen den psykologiska touchen.
2024-02-22

  Eva Langrath VIP
En dikt om det svåra att möta sig själv på djupet.
2024-02-21

  Olof Lagerhorn VIP
Klara och öppna ord om att se
och bearbeta känslor i kris.
2024-02-21

  Öknens Ros VIP
Att låta känslorna komma till tals när det bubblar upp av allt det obearbetade.
2024-02-21

  Blomma-Stjärna VIP
ja - precis så - det är hårt när man ser att det värsta har hänt - men det är då livsgnistan känns
2024-02-21

  Leif Daniel Isaksson VIP
det är då det händer
2024-02-21

  Maria Sundelin VIP
Tror vi alla hamnat där någon gång
Kramar
2024-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP