Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker mig livet som en tavla

 

 

Med en pensel i min hand
målar jag livets tavla

penseldrag vid penseldrag
i olika färger
från erfarenheternas palett

på när håll
ser jag detaljerna

på avstånd
ser jag helheten




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2024-03-04 09:20



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Och kulörer kan förstärkas
beroende på ljus och vinkel.
2024-03-05

  Mats Edin VIP
Heltäckande paljett
2024-03-05

  Eva Langrath VIP
Vacker dikt.
2024-03-04

  Blomma-Stjärna VIP
närsyn och fjärrsyn - vi behöver dem båda! Tackar för fin påminnelse!
2024-03-04

  Gunnel Eriksson VIP
Svårt att se helheten innan tavlan är
färdig. Intressant bild i livet som
tavla.
2024-03-04

  Olof Lagerhorn VIP
Ja, bra att kunna se livet som en tavla,
som man både skapar och iakttar
från olika håll.
2024-03-04

  Öknens Ros VIP
I helheten kompletteras alla färger, allt blir tydligt.
2024-03-04

  Glitträ VIP
Då fattas en ram av guld

Välgång dig
2024-03-04

  Maria Sundelin VIP
Fin tanke om livet
Kramar
2024-03-04

  Leif Daniel Isaksson VIP
Bra påminnelse om vikten av perspektiv.
2024-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP