Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur blev det så här?

Två människor som levt och älskat varandra en hel livstid.
Som aldrig visat annat än kärlek och respekt för varandra under alla år. 
Två människor som stretat sida vid sida sen tidernas begynnelse. 

Helt plötsligt en dag tar den ena över och ska bestämma allt över den andra. Bestämma när den ska äta, sova, ta sin medicin eller gå på toaletten.
Följa varje steg den tar. Näst intill omyndigförklara den andra och förbjuda all aktivitet som gör livet värt att leva.
 
Tror inte att det är illa menat utan handlar mer om oro.
Men hur kan man inte känna och förstå vad ens partner efter så många år
behöver för att må bra?
 
Jag älskar båda men vägrar stå tyst bredvid och
se den ena suga livsgnistan ur den andra.
 
Livet är föränderligt. 



Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-04-20 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP