Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Mot havet


Den nerplöjda åker

flaxet av kajor
cirklande runt

Den murkna ekens
rovfågel

Glesbygdens
gårdar

de vidsträckta
fältens kullar

Andas i avståndet
mellan nu och sedan

På väg mot havet




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-20 14:14



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Varje stycke är som en episod i diktens hela berättelse, gillar mycket formuleringarna och stämningarna.
2024-04-20

  Larz Gustafsson VIP
Idealtillstånd!

Sista raden är kronan på verket!
2024-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP