Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det blir bra

Ofta är det värt att kämpa för det man verkligen tror på
Även om man går på knäna
 
Ibland lyckas man inte
Men då vet man ändå att man har gjort allt som står i ens makt
Ibland lyckas man riktigt bra och då är det värt allt slit
Ser framför mig en trygg och ljus vår och sommar för mina nära och kära
 
Själv ska jag landa i nuet, koppla av och göra vad jag själv vill
Vårda mina vänskapsrelationer som har fått stå tillbaka en längre tid
 
Ser framför mig en ljus, varm och härlig vår



Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-04-22 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP