Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om våren

Jag tror att någon kommer att kunna ge mig kärleken.
Att det inte bara är våren som vaknar ur sin vagga.

Jag hoppas att någon kommer att kunna väcka mig i den.
Att det inte bara är naturens känslor som får växa fram.

Jag önskar att någon finns, fast jag inte har hittat den än.
Att det inte bara är villrådiga som tvekar om våren.

Jag tror att mitt hjärta kommer att slå rot någonstans igen.
Att det finns en plätt i någons hjärta där jag får en chans.

Om våren.

Hubert, 23 april




Fri vers (Fri form) av Hubert
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-04-23 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubert
Hubert