Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HISTORIKEN AVSLÖJAR

Israel har nu avslöjats efter noggranna utredningar
av världens mest nitiska researchers bakgrundskon-
troller av dels Israels historik som utstötta ur para-
diset till det vandringsfolk som skulle bilda den stat
som idag är Israel att vara de mest fanatiska myto-
maner där de ljugit om precis allting de försökt över-
tyga världen om och oavsett sanning eller lögn hade
de ändå avslöjat sig genom sina handlingar vilket är
motsatsen till vad de sagt,
för de som ser Israel som ett land är att se sitt hem
skövlat av inbrottstjuvar och mördare.




-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-04-24 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP