Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten sammanfattning av det som skrivs här inne just nu.


Aldrig, aldrig igen

När insikten kommer
och tårar ger sig av.

När drömmar domnar
och insikten tar.

När hopp försvinner
och ensamhet blir kvar.

Så säger vi aldrig igen.
Aldrig, aldrig.
Aldrig mer kommer jag
hitta kärleken.

När tystnaden växer
och blad torkat ut.

När ord inte hjälper,
för att få dig tillbaka.

När du har lämnat
allt jag aldrig får sakna

igen

Aldrig, aldrig
Aldrig mer kommer jag
Fylla tomheten

Det är så tomt
där dina saker stod.

Det ekar mellan väggarna
som är det enda som står kvar.

För här faller världen,
som tidningar skriver om varje dag.

Allt som förut gjorde mig stark.
Är nu allt det som gör mig svag.

Du lämnade mig halv
ifrån det som var helheten.

Så säger vi aldrig igen.
Aldrig, aldrig.
Aldrig mer kommer jag
hitta kärleken.

Jag måste hitta mig själv
I allt som du har lämnat.

I väggarna som håller
mitt mörka rums tak.

Aldrig, aldrig igen
kommer du tillbaks.




Bunden vers (Rim) av Hubert
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-25 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubert
Hubert