Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juninatten

Alla våra rader utav sanning,
som vi aldrig vill lägga ut.

Inte för att det är nått att dölja,
men vi behöver alla få vårt slut.

Vi är bara ord i den mörka natten,
för ensamma själar att krama om.

Vi är bara en av alla oss,
av tankar som är om nån.

En längtan i juninatten,
när morgonen börjar nå ens famn.

När lägerelden stilla glöder,
i alla känslorna som når fram.

Vi är inget, vi är allt,
drömmar fast det känns kallt.

När vi är lika stilla som havet,
och med kinder i spår av salt.

När vi förtöjer våra liv mellan
en boj och en förankrad hamn.

En längtan i juninatten,
när morgonen börjar nå ens famn.




Bunden vers (Rim) av Hubert
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-04-28 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubert
Hubert