Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fackla

Vi är gjorda i ett lab, bundna av kemi
Ljusstavar som bryts släpper ut sin energi

Ämnena du frigör i mig stänger ut allt brus
Bryt vårat band, och se oss alstra ljus

Led mig, du fackla. Lys upp våra vackra drag
För dig faller inget mörker, för dig faller bara jag




Bunden vers (Rim) av GustavB
Läst 43 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-11 12:34



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Gillar. Bra diktfan. Vi är skapade i ett lab samma lab skapade gud via våra hjänor.
2024-05-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag är skapad av Gud och inte i ett lab.
2024-05-11
  > Nästa text
< Föregående

GustavB