Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blindskrift

Ibland när tankarna kommer, om det som en gång var
Minns jag att vi ska mötas i jorden någon dag.

Tills den stunden kommer, så är jag här utan dig
Så jag fantiserar att du finns högt upp över mig

Med min rygg mot marken och blicken upp mot skyn
Ska jag vandra en gång igen genom minnets aveny

Jag sätter ett finger mot natten och läser stjärnorna i blindskrift
Deras historier om dig får mig att leva på riktigt.




Bunden vers (Rim) av GustavB
Läst 31 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-28 12:56



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
De enkla bilderna är ofta de svåraste att få till!

vi ska mötas i jorden
läser stjärnorna i blindskrift

Så starka! c
2024-05-16
  > Nästa text
< Föregående

GustavB