Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara ord

Det känns så äkta när man skriver ner det.
Jag skriver varsamt för att kunna dela med mig.
Om jag slarvar med mina rim,
så har mina meningar ingen.
Kvar är bara ord.




Fri vers av GustavB
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-21 14:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Bara ord"? Vad skulle det annars vara?
2024-04-21
  > Nästa text
< Föregående

GustavB