Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solvalsen

Det snöar i april,
luften emellan oss är frusen

Vi byter kalla blickar,
den varma känslan är förfluten

Nu säger meteorologen
att bakslagen är över

Vi letar efter blommor
Må vi hitta oss en klöver

Vackerhet vi båda ser
Minns när vi var vårt allt

Vi dansar vår solvals,
och hämmar regnets fall

Dansen har vi gjort förut,
vi har blivit proffs

Titta upp mot den gråa skyn,
och se molnen rusa bort från oss




Bunden vers (Rim) av GustavB
Läst 26 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-25 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GustavB