Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


CHALEUR BEAUTE

La tristesse de l'intellectuel
apparat
dans une melancolie esthetique
de la beaute,
d'expression emotionell sensible
hypnotisee par l'ivresse
de la souffrance.

-




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-04-26 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP