Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är ett rop på Gudens vilja att se röra älska i all tid Som Nu


Modet inverness uppgivet skalband

Ingen ser att livet återgår
Ingen känner doften av sorlet
Ingen ingen är dramatisk

Om inte någon ser inåt
Där den eviga elden är
Inbunden
I
Hjärtat




Prosa (Roman) av Givmilda Socionomen
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-26 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Givmilda Socionomen