Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens rop intagen Larmande

Ögats månljus intelligent svävande
Ropar på mannens öppenhet
Kvinnan fångar ropet
I
Skötet

När kom ljusets låga hit
Drömmer jag
Ibland
Varför såg inte hjärtat
Ögats längtan

Blunda inte
Res på Dig
Nu
Förälskelse

Samma som Livet
Gav
Lusten i tomheten
Kammare

Kom, kom lek med

Kvinnan
Mannen






Fri vers av Givmilda Socionomen
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-26 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Givmilda Socionomen