Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det menas att ingen i krig som dödar,eller huvudtaget låtes komma igen till Jorden


Återkommer soldat inkarnerad

Mest menas inreda ett hem
Eller bygga ett hus eller
Måla en tavla av sina tankar

Utbredda utgångna tillredd
Fiende

Där kamraten blir skjuten
Men överlever ett skott

Ingen vet
Inte jag heller
Vem som skjuter sin
Medmänniska
För att vem vill

En ledare.
En politiker
Kungen

Men dom då
Bakom vilken
Skrivbord.

Jag I köket
Laga mat
Inte kulor




Fri vers (Spoken word/Slam) av Givmilda Socionomen
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-04-28 05:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Givmilda Socionomen