Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu kommer allt jag saknar ikväll

Nu kommer allt jag saknar ikväll

Nu bryter jag mig ur min cell

To Heaven from Hell

Blir jag mig själv




Fri vers (Fri form) av poeten
Läst 20 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-26 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poeten
poeten