Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tallen utanför

Tallen utanför mitt fönster

Är den

Som jag?

Mitt riktiga jag?


Som sett allt

Hört allt

Levt allt?

Vet allt

Fast bredvid allt

Och inte förstod allt


Den är jag

Och nån annan


Ibland är den min bästa vän

Och ovän

Som jag vill ska finnas

Och aldrig funnits


Den visar

Vem jag är

Vem jag varit

Vem jag borde vara

Och blev


Jag talar med den

Då och då

För att förstå


Men vem det är

Vet jag bara då och då




Fri vers (Fri form) av poeten
Läst 18 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-04 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poeten
poeten