Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spökslag

När jag spelar trummor letar jag alltid efter de slag jag inte slår

När jag lever livet gör jag inte så

Då slår slagen mig då och då

Det är då jag hittar

De slag jag inte slå


När jag får ett slag

Då och då




Fri vers (Fri form) av poeten
Läst 20 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-26 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poeten
poeten