Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruset

göra, köpa
titta, höra
producera

tycka,
inte tycka
reklamen
såporna

uppdatera

antennerna

tekniken
telefonen
teven

digitala
skelett

trend
följa
inne
ute

prylarna
mercan, grillen
huset, stereon
yta, status

varuhusen
galleriorna
medierna

jobbet eller
semestern
antiteserna
i omlopp

skyltarna
affischerna

döden
klämtar
i klockor

ljuden
ljuden

bruset




Fri vers av rostspik VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-04-27 08:29



Bookmark and Share


  helenita VIP
Så bra, exakt så är det.
Det är ett glänsande falsarium
2024-04-27

  Skatflickan VIP
yta yta yta. titta så vi skiner!
bra text
2024-04-27
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP