Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hypokondrikern

Jag är en hypokondriker jag
på mig finns sjukdomar av allehanda slag
jag börjar sakta förstå
att det är i min hjärna de finns ändå
Vad skall jag göra för att bättre må?
jag vet
det finns ju KBT t




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-27 11:24



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa för samlandet av olika
de slag,tar aldrig slut?
(tills döden skiljer det åt)
;)
2024-04-27

    Lena Söderkvist VIP
Jaha du. Skojig vers.
2024-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP