Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pånyttfödd

Vakna idag var helt underbart

Öppna ögonen titta ut 
och konstatera att himlen fortfarande är klarblå
 
Jag känner mig så glad
Jag älskar varje steg jag tar
 
Solen som smeker min hud
Vinden som rör min kind
Energin som lyfter mig
 
Känner äntligen glädjen igen!



Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-27 16:51



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Din glädje
smittar av sig -
Tack!
2024-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP