Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara du är allt

Jag har släppt en ny EP: "Sisyfosmaskinen". Detta är första spåret från den. Låten heter "Bara du är allt".
Du kan lyssna på den här: https://open.spotify.com/track/6yChAxSCv7BRsllwxQcxzO?si=4141c46e618e4ff9
eller här:
https://recordu.lnk.to/Sisyfosmaskinen

Texten:
Du skrämde mig när du kom
Du slutar nog aldrig att göra så
Men det finns ingen, ingen som
Är som du, är som du

Vi springer ut i världen just nu och här
Lita på dina tankar, men var vaken nog
Att ändra dig om du något nytt lär
Jag hejar på dig, hejar på dig

Ibland blir det fel, ibland gör det ont min vän
Men allt går vidare, vidare igen

Allt är bara du
Bara du är allt

Jag går vid din sida så
mycket som du behöver å
Bry dig inte om vad dom andra säger
Var den du vill, stå aldrig still

Glöm aldrig att det är okej att gråta
Stäng inte inne det där som gör ont
Om du nånsin går vilse vännen
Hittar jag dig igen.

Allt är bara du
Bara du är allt

Allt är bara du
Bara du är allt




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Robin V
Läst 47 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-02 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V