Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Obsidian

Jag har släppt en ny EP: "Sisyfosmaskinen". Detta är fjärde spåret från den. Låten heter "Som Obsidian".
Du kan lyssna på den här: https://open.spotify.com/track/0UD2qJmY4sSasNJt7EQF4z?si=fcb2c79a73bf4132
eller här:
https://recordu.lnk.to/Sisyfosmaskinen

Texten:
Klockan tickar
Tiden vecklar ut sig
Som din gamla bordsduk
Jag är redo att kräkas ut
Min apati över den.

Hjärtat slår i kapp
Tick tick tack
Jag vet inte om jag orkar så länge till
Men du ska veta
Att jag verkligen försökte
Ta mig i mål

Vet inte om jag kan
Ta samma vägar som förut
Min kompass den försvann
Kan inte hitta vägen ut
Brukade brinna hela dan
Gjorde det redan som barn
Jag var antänd propan
Nu är min själ bränd och bräcklig
som obsidian

Tiden blir ett monster
Jag vet inte vad det vill
Men det gör mig yr
Och rädd för mitt liv
Då var då, nu är nu
Min ängslan tar aldrig slut

Mina ben rör sig framåt, du vet
Tar mig till det elektriska kaféet
Men jag går ändå baklänges i en lavin
Oron är min sisyfosmaskin
Jag som kommit så långt, min vän
Får börja om igen
Hör du frekvensen där
En skakig arytmi

Vet inte om jag kan
Ta samma vägar som förut
Min kompass den försvann
Kan inte hitta vägen ut
Brukade brinna hela dan
Gjorde det redan som barn
Jag var antänd propan
Nu är min själ bränd och bräcklig
som obsidian

Var inte orolig nu
det här är ett bevis – det är en devis
Att det här är en ålderskris,
Åh nej, åh nej, åh åh stackars mig
Bry dig inte om mig men
Det här är ingen mild bris

Vet inte om jag kan
Ta samma vägar som förut
Min kompass den försvann
Kan inte hitta vägen ut
Jag brukade brinna hela dan
Gjorde det redan som barn
Jag var antänd propan
Nu är min själ bränd och bräcklig
som obsidian
som obsidian
som obsidian




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Robin V
Läst 26 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-05 08:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Sisyfosmaskinen"!
Ja, så kan det kännas ibland.

Superb titel!
2024-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V