Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den korta och underbara känslan av stillhet. Stunder som ofta bara försvinner och inte tänker på. Det försöker jag känna med hela mitt väsen.


Stillhet

I stillhet, i tystnad
Där hör jag det vi inte hör
De tystas ljud, djurens iver
Hör jag det vi inte hör
Färgernas prakt, mångfaldens iver
Ser jag det vi inte ser
Dygnets väta, elementens förflyttningar
Smakar jag det vi inte smakar
Mjukaste mossa, djupaste jord
Luktar jag det vi inte luktar
I det tystaste tystnad
så fullt
I stillhet, i tystnad
Känner jag det andra inte känner




Fri vers av Mallme
Läst 57 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-05-03 22:34



Bookmark and Share


    Kosmopoliten
God djupverkan.
2024-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Mallme