Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara fritt och spontant från det allra innersta rummet i den själ och det hjärta som pickar så där alldeles längtansfullt inom mig ... i oktober 2013 men än idag när jag inte är med dig som nu finns i mitt liv ...


Vill älska med dig ...

... så där alldeles
innerligt besvärligt
och härligt 
underbart som
bara jag kan ...

Få dig att känna
i varje litet
skrymsle och vrå
inom hela dig
att du inte någonsin
vill vara med
någon annan man
än bara mig ...


Eftersom den mersmak
jag dig ger
får dig att bara vilja
få älska med mig
mer och mer ...

Det är när du
får mig att känna så
på alla plan inom mig
som jag vet 
att du är den jag söker
som är ämnad för mig ...

Fan, fan, fan ...

... vad du fattas mig ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-04 03:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP